Den här fina boken har vi gjort till dig som är ofrivilligt fast i singelfällan, men även för dig som skulle vilja hitta lite mer glöd i den befintliga relationen. I vår bok får du tips på lättlagad och lusthöjande bjudmat! Romantiska middagar får både vara heta och roliga!

Med glimten i ögat har vi satt ihop härliga menyer med olika dejtingteman. Vi bjuder på personliga berättelser, spännande anekdoter, nyttiga och underhållande fakta och kloka och inspirerande citat. En annorlunda och härlig kokbok för mer action i kärlekslivet. Ett presenttips, till dig själv, din partner, din singelkompis och förstås  som en uppskattad bröllopspresent!

"MAT SEX & KÄRLEK – en annorlunda kokbok för en lyckad dejt"  Carin Adlén och Magnus Svensson, författare, formgivare och fotograf. Den gavs ut på Kunskapshuset Förlag, den 21 mars 2022.
Inbunden. Format: 210 mm x 270 mm x 25 mm. Antal sidor: 272.

Idén till vår lite annorlunda kokbok kom till då vi båda, lätt frustrerade och ringrostiga på dejting, kommit att bli singlar igen efter uppbrott från varsitt långt äktenskap.  Vi har skrivit den bok vi själva gärna velat läsa när vi båda gav oss ut för att på nytt, och lite senare i livet, hitta den rätte. Det är aldrig för sent att träffa ny kärlek, oavsett ålder. Det krävs ibland bara lite mer action för att uppnå det.

Boken är fylld med spännande och lättlagade menyer. En sak de alla har gemensamt är att de har någon form av afrodisiaka i sig – det vill säga, en ingrediens som påstås höja lusten lite extra.

Jag, som jobbar som grafisk designer, har alltid älskat matlagning och att skriva. Det var via en blogg jag tidigare skrev som jag träffade fotografen Magnus. I början var vår relation på det romantiska planet, men sedan övergick det  till en fin vänskap. Vi har inte bara kärleken till mat gemensamt, vi delar en  passion för kreativitet, humor och design, något vi ville använda i den här boken för att sprida hopp, kärlek och inspiration till ett kärleksfullt och härligt liv.

I boken berättarvi hur man kan kombinera framgångsfaktorerna  mat, kärlek, närhet, sex, humor och omtanke och hur man kan göra det till en inspirerande och lyckad dejt. Vårt kreativa bokinnehåll har paketerats med mina texter och formgivning och Magnus fantastiska fotografier. 

VILL DU BESTÄLLA SIGNERADE Böcker DIREKT FRÅN MIG, eller vill du ha en offert på ett större antal? Vill du kanske vara återförsäljare? Maila mig gärna på

VÅR BOK HITTAR DU OCKSÅ PÅ vårt bokförlag: www.kunskapshusetforlag.se samt hos de vanliga internetbokhandlarna www.bokus.com www.adlibris.com och www.akademibokhandeln.se  Du kan också fråga efter boken hos din lokala bokhandlare. Jag önskar dig en härlig läsupplevelse, med inspiration till ett liv som är maxat med kärlek, omtanke och många glada och lyckliga stunder! Kram från Carin / Bokens författare och formgivare
Välkommen att följa oss och mig, på instagram och facebook: @adlenochsvensson @carin_adlen 

Jag och min kompis, bokkompanjon och  favoritfotograf, Magnus. Vi delar en passion för kreativitet, humor och design, något som resulterade i vår bok.