Om mig

JA, DET STÄMMER! Jag vill krydda livet och min omgivning med ett leende, värme och omtänksamhet. Det avspeglar sig i allt jag gör, både i mitt arbete och privat. Jag har också någon slags inbyggd hög grad av servicekänsla som lämpar sig bra om man vill använda mig som kommunikationskanal både i tal och skrift och direkt till sina kunder. Jag är kreativ, en idéspruta och jag är en "doer" som får bra saker att hända och har lätt att se nya möjligheter. Jag är bra på att lyssna på andra och på att försöka hitta de bästa lösningarna tillsammans med de inblandade. Jag är nyfiken, är alltid intresserad av ny kunskap för att själv utvecklas. Jag kan arbeta självständigt och ansvarsfullt med mina uppdrag, men är också social och trevlig och tycker om att arbeta tillsammans i team. Det jag inte kan vill jag gärna lära mig av andra.

DET ÄR OCKSÅ ROLIGT att arbeta med det team av duktiga, kreativa och proffessionella samarbetspartners jag ibland ingår i, där vad som helst kan hända, allt från ett spännande event till en filmproduktion, eller tlll grafiskt material för ett företags förändringsarbete. Det är också extra roligt att arbeta med kunder som inser vikten av en långsiktig förbättring för att ha en chans att synas i det överhettade informationsbruset. Jag är lätt att samarbeta med, glad, trevlig och positiv och jag lägger stor vikt vid att det är kundens företagssjäl som ska synas på ett bra och sympatiskt sätt, och att målgruppen analyseras så att man har en genomtänkt strategi för den tydliga linje man då lättare kan hålla i sitt företags kommunikation.

VAD DET GÄLLER min formgivning så har jag hunnit med att göra många spännande uppdrag under alla år, och det har gått bra, jag har blivit nominerad tre gånger till Svenska Designpriset, för min bok- och magasinlayout, något jag är mycket stolt över, det var häftigt för mig att få strida om topplaceringarna mot stora kända reklambyråer med en betydligt större grupp människor bakom varje alster.

DESSUTOM LEG OPTIKER, ja, så började jag min yrkesbana. Jag brinner ju för extremt god kundservice och gillar försäljning såväl som att sätta mig in i synproblematik hos varje enskild kund. Min egen teori är att det är min bakgrund som optiker som bidragit till att göra mig till en bra grafisk formgivare, ofta baserat på den kunskap jag har om ögat, kontrastverkan och hur vi ser och uppfattar saker rent optiskt.

PRIVATPERSONEN CARIN är på samma sätt, :) glad, entusiastisk med många underbara vänner och en fin familj, stolt mor till tre fina söner som flyttat hemifrån. Jag bor i Strängnäs, 45 minuter från Stockholm, jag älskar att sjunga, träna, dansa, vandra, åka längdskidor och laga god mat! Jag fotograferar alltid, och roar mig med att skapa konst av mina bilder på fritiden, har  på grund av detta haft nöjet att få ställa ut mina bilder på Multeum i Strängnäs under namnet "Strängnäs i mitt hjärta". Jag reser ofta och har även bott i Montreal i Canada under ett år, där jag lärt mig många bra saker, bl.a. utvecklat mina språk, pratar bra engelska, litet spanska och kan nu även göra mig litet förstådd på franska. I Canada har jag också utvecklat min sång, jag blev antagen till en duktig acapella/barbershopkör, "Montreal City Voices" som jag även fick äran att tävla för i USA, och där vi gick vidare till stor final, "International" i Florida i november 2018. Musik är en viktig del av mitt liv!

MITT FÖRETAG, Carin Adlén design & kommunikation startade jag år 2013, innan dess arbetade jag på samma sätt som delägare i annat aktiebolag. Jag är från början utbildad på Medieskolan i Stockholm, jag har gått otaliga specialkurser inom mitt verksamhetsområde för formgivning digitalt och för olika sorters tryckta publikationer, samt har även läst Analys & Strategi för sociala medier på Berghs School of Communication. Jag har B-körkort.